Ticker

6/recent/ticker-posts

Kolay para kazanmak için ‪Felak suresi




Felak suresi - Kolay para kazanmak - zenginlik - bereket için dua



* Felak suresi okumaya devam eden kimseye Allah’u Teala kolay yoldan para kazanmayı nasip eder. Zenginleştirir. İnsanların hasedinden, her türlü şer ve kötülüklerden muhafaza eder.



* Beş vakit namazdan sonra Felak suresini 3 kere okuyan kişi, semavi belalardan ve dünyevi kazalardan korunur.



* Felak suresini okumaya devam etmek, hasetçilerin hasedini engeller. 



* Bir kimse sabah akşam üçer defa İhlas Suresi, Felak ve Nas Surelerini okursa, Allahü Teala o kimseyi cin ve insan şerlerinden korur. Ayrıca bela ve musibetlere karşı da koruma altına alır. Hiçbir kötü kişi ona kötülük yapamaz.



* Son nefesini vermekte olan kimseye Felak suresi okunursa ruhu bedenden rahatça ayrılır. Yatağa girerken okuyan kimse, cin ve şeytanların şerrinden kurtulur. Vesvesesiz, korkusuz bir uyku uyur.



* Sihir ve büyüyü tesirsiz hale getirmek ve şeytandan korunmak için Felak ve Nas sureleri 41’er defa okunmalıdır.



* Tüm belalardan Allah’a sığınılması, sabah aydınlıklarının mutlu edici ve ferahlatıcı özelliğine bir benzetme yapılmaktadır. Bu sureler okunarak Allah’a sığınan insanlar mutlaka aydınlığa kavuşacaktır şeklinde hadisler bulunuyor.



* Bu surenin düğümlere üfürülmesi genel anlamda büyücülüğü ifade etmektedir. Bununla birlikte bu ayet, büyünün varlığını da göstermektedir. İnsanlar kendileriyle ilgili büyü yapılıp yapılmadığından habersiz olacakları için Felak ve Nâs surelerini devamlı okuyarak, her türlü büyülerden korunabilmektedir

Yorum Gönder

0 Yorumlar